+421 905 224 709
Elektrárenská 2, 052 01 Spišská Nová Ves
info@livingreality.sk

Veľký Byt 3+1 s loggiou – Wolkerova ulica

108.000€

Details

Ponúkame na predaj 3 izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite  sídliska Mier v tichej časti  na Wolkerovej ulici- “pod letiskom”.

Priestranný byt s  rozlohou 71,83 m2 sa nachádza na 4/8 poschodí v bytovom dome. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 3,40 m2.

Vhodný aj pre klientov ktorý uvažujú kúpu nehnuteľnosti na investíciu nakoľko byt sa predáva aj s čiastočným zariadením a vybavením.  Pozostáva z veľkej chodby, priestrannej obývacej časti, dvoch izieb, kuchyne so vstupom na loggiu, kúpeľne a samostatného WC.

Byt je slnečný a priestranný.

Kuchyňa s obývacou izbou sú orientované na východnú stranu a izby na západnú. Nakoľko za bytovým domom zo západnej strany niesú žiadne bytové domy ponúka pekný výhľad a kľud.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, nový výťah, úprava spoločných priestorov a schodiska, menené stúpačky, zasklenie všetkých lóggií, dlažba na lóggiách. Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný s pohodovými susedmi.

Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť, v tesnej blízkosti materské a základné školy, zdravotné centrum, nákupné centrum, fitness, cyklistický chodník a iné.

Na všetky bližšie informácie Vám rada odpoviem na tel.č. 0905 224 709 kde si vieme dohodnúť obhliadku tejto nehnuteľnosti.