+421 905 224 709
Elektrárenská 2, 052 01 Spišská Nová Ves
info@livingreality.sk

3 izbový veľký byt s loggiou, 77m2

99.000€

Details

Ponúkame na predaj veľký 3 izbový byt s loggiou na sídlisku Západ II v okrajovej časti obce Smižany na ulici Za Kaštieľom.
Nehnuteľnosť sa nachádza na 12 z 13 poschodí v udržiavanom bytovom dome s dvoma výťahmi.

Priestranný svetlý byt s celkovou rozlohou 77 m2 + pivnica pozostáva dispozične so vstupnej chodby, priestrannej obývacej časti, kuchyne so vstupom na loggiu, dvoch spální, kúpeľne a samostatného WC.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou – laminátové podlahy, plastové okná, úprava jadra.
Obývacia izba, kuchyňa a jedna so spální sú orientované na východnú svetovú stranu čo oceníte hlavne v letných mesiacoch. Druhá spálňa je orientovaná na severnú svetovú stranu.
Nehnuteľnosť ponúka vďaka veľkej rozlohe a priečkam otvoriť priestor a zmeniť dispozíciu.

K bytu prislúcha pivnica umiestnená v suteréne bytového domu.

 

Bytový dom postavený v roku 1992 prešiel taktiež rekonštrukciou – dva nové výťahy, nové poštové schránky, vchodové dvere, kamerový systém.
Okolo bytového domu je dostatok parkovacích miest.

Lokalita ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť v tesnej blízkosti materské a základné školy, zdravotné stredisko, MHD, TESCO, LIDL, pošta kaviarne a iné. Okrajová časť obce ponúka dobrú a rýchlu dostupnosť smer Spišská Nová Ves a Poprad. Nachádza sa v tesnej blízkosti do vstupu Slovenského raja.

Pre bližšie informácie a obhliadku tohto bytu ktorý ponúka komfortné bývanie hlavne vďaka priestranným izbám ma kontaktujte na 0905 224 709.