+421 905 224 709
Elektrárenská 2, 052 01 Spišská Nová Ves
info@livingreality.sk

Priestranný, moderný 2i byt s loggiou – SVIT

165.000€

Details

Moderný, priestranný, slnečný a krásny byt po kompletnej rekonštrukcii  v novostavbe s výbornou lokalitou vo Svite.

Na predaj ponúkame 2 izbový byt s veľkou loggiou nachádzajúci sa na 4 zo 4  poschodí tehlového bytového domu postaveného a kolaudovaného v roku 2013.

Rozloha bytu 53 m2 + loggia 11,34 m2  poskytuje komfortné bývanie.

Byt prešiel v roku 2023 kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Zmenená dispozícia otvorila priestor dennej miestnosti aj spálni a pozostáva so vstupného zádveria, obývacej časti spojenej s kuchynskou časťou, spálne so šatníkom, kúpeľne a samostatného WC.

Výhodou je veľká loggia na ktorú je vstup z dennej miestnosti aj zo spálne.

Rekonštrukcia zahŕňa novú kúpeľňu a WC so sanitou, kuchynskú linku vyrobenú na mieru so vstavanými spotrebičmi ako umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, rúra na pečenie, na mieru vyrobená botníková zostava so skriňami, nové podlahy v celom byte, stierky na stenách, sadrokartón, svietidlá a iné doplnky prispôsobené modernému a komfortnému bývaniu.

Byt je orientovaný na Južnú svetovú stranu.

K bytu prislúcha dostatočne veľký nebytový priestor – pivnica s rozlohou 6m2, ktorý sa nachádza v suteréne bytového domu.

Jedenásť – ročný bytový dom s výťahom je udržiavaný, čistý s dobrými susedmi.

Lokalita bytového domu je ozaj vyhľadávaná aj vďaka bezproblémovému parkovaniu, upravenému prostrediu s dobrou dostupnosťou do centra mesta kde máte všetko potrebné na dosah ruky.

Veľká výhoda

  • mesačné náklady na energie vrátane správcovskej firmy do 100,- EUR
  • okamžité nasťahovanie sa bez potreby investície potrebnej na rekonštrukciu bytu

Nehnuteľnosť je vhodná či už na bývanie tak aj ako investičná príležitosť s možnosťou prenájmu nakoľko lokalita je vyhľadávaná.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala neváhajte ma kontaktovať pre termín obhliadky – 0905 224 709